Biten

Det kan man bli, både i positiv och negativ betydelse.  Att älska och leva med hundar är ju för det mesta helt underbart. Inte alltid, men mestadels.

Just nu är jag ganska trött på hundarna i mitt hushåll. Det är en energi som bara tar över allting till slut. Och med terriers blir intensiteten ibland väldigt påtaglig. Två 3-månaders valpar som leker tills väggarna rasar. Trots dagliga promenader och bus och lek på ängen och i trädgården. Alltid skitiga golv, eller ett flytande köksgolv, när valpar har studsat i vattenskålen. Ett flängande ut och in genom altandörren och en hög ljudnivå. Zizi hänger på, leker, skäller och nyper till valparna ibland. Sweep håller sig alltid på behörigt avstånd, typ kökssoffa, fåtölj, säng. Ivrigt hoppande upp och ned lite munhuggandes med valparna. Han tycker att dom är helt förfärliga om dom kommer för nära. Men ikväll tog energin nya höjder och jag blev förbannad. Reste mig ur kökssoffan för att sätta in en valp i hagen. Då hugger det till i armen! Sweeps energi tog överhand och han bet mig. Det var inte meningen, utan bara ett uttryck för hans frustation. Klart att jag blev förbannad, men har ändå en förståelse för att det hände ‘i stridens hetta’. Sweep, som är världens snällaste och gulligaste ❤ Jag fick ett rejält  blåmärke på armen. Men det går över. Nästa vecka åker en av knoddarna, då lugnar det sig.

Har kikat på Renees Brygga. Både Miriam Bryant och Jill Johnsson, två av Sveriges absolut bästa sångerskor! Hoppas att Jill snart kommer tillbaks med Jills Veranda, det var ett favoritprogram.

Vad nu? Jo, idag blir det pudlar i svart, aprikos och rött. Skickade bilden på de tre estniska pudlarna (känner ägaren) till en kollega, som jag tycker skulle skaffa en pudel. Vi får väl se. 

.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s