Koll på läget

Nu har Macarena alla papper i ordning, så att hon kan resa. Men någon som inte hade ordning på pappren var veterinären vi var hos igår kväll. Zizi och Sweep har varit där ett par gånger för vaccinationer. Valparna har varit där för vaccination, chipmärkning och intyg. Ändå blev det så fel igår. Såg det inte förrän i morse, då jag skulle ta kopior. Maca skulle få ett friskintyg. Trots att jag bett om det i förväg fanns det inget på engelska. Dåligt, men vad göra. Veterinären kollade valpen noga och kollade id-numret via chipavläsare 2 ggr. När jag kollade står det nu  att intyget gäller för Zizi, som ska vara en hanhund, med Sweeps Id-nr och födelsedata. Alltså om man gör en besiktning på en 12 veckors tik valp och det står hanhund född 2013, borde man väl reagera. Nu fick jag övertala en arbetskamrat att skjutsa mig tillbaks till veterinären idag. Macas uppgifter lades in i datorn och allt blev rätt. Passade på att rätta till felen på Zizi och Sweep också. Så ska jag vara uppmärksam nästa vecka, när jag ska dit igen med nästa valp.

Äntligen har kvällens lek-och busrunda lugnat ned sig. Puh! Ljudnivån är också rätt störande. Ni som har terrier vet vad det innebär med fyra lekande terriers. Det blir rätt lätt en uppskruvad nivå på leken. Måste erkänna att jag ser fram emot att få lite lugn och ro, när valparna åkt. Dom är helt ljuvliga och jättesnälla. Men nu får någon annan ta över. 

Hoppas kunna hämta bilen i övermorgon. En månad utan bil. Det är helt förfärligt och supertrist. Buss är definitivt inte min grej!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s