Nervpirr…

… på hög nivå blev det att följa ridtävlingarna på TVn. Tur att det var lite paus ibland i utsändningarna från EM i hoppning i Göteborg, så att hundarna hann gå ut. Tack till Sveriges Television för många timmars sändningstid!!
Det har varit en fullspeckad helg och ändå har vi hunnit med grillning, som jag berättade igår, promenader, långa och korta, beroede på hund. Och en massa TV-tittande på hästar. Spårningen och en promenad på Söderåsen med promenadgänget fick vi lämna återbud till. Det kommer fler tillfällen.

Jo, just det….tidigt söndag morgon förgylldes av att två stycken små tikvalpar såg dagens ljus. Eller, det gör dom ju inte, eftersom de inte öppnar ögonen förrän om ca 10 dagar. Men det är ju så man säger.
Lovis är en väldigt duktig mamma som tar väl hand om sina små. Visserligen gräver hon ned dom ibland, men det gör nästan alla tikar. Dom ska jämna till och fixa lite i bädden bara och så plötsligt ligger valparna underst. Lägger sig då tiken ovanpå kan det gå tokigt. Efter några dagar är valparna så stora att de kan säga ifrån. Men de första dagarna vill man ha lite koll. Valparna är lugna och diar bra, så vi hoppas att allt ska gå bra med dom.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s