Guld som glimmar

Alltså vädret är väldigt konstigt. Morgnarna är ofta lite mörka, molniga, med lite dimma och hur trist som helst. Så vid 10-tiden försvinner molnen och solen tittar fram. Lagom till min lunchrast är det varmt, soligt och inte alls så tokigt.
Senare framåt eftermiddagen stiger temperaturen och kvällarna blir helt underbara! Önskar bara att jag hade haft tid att njuta mer på dagtid. Man får göra det bästa av kvällarna istället.

Hundkärringar är ett släkte för sig. Skvaller och avundsjuka genomsyrar det mesta. Om var och en kunde sköta sig själv och inte lägga sig i vad andra gör eller inte gör. Suck! Om man inte följer med 'strömmen' så riskerar man snart att bli föremål för skvaller. För då tror folk en massa. Skvallrare har ofta inga fakta, utan spekulerar. Därför är skvaller i regel inte sanning. Det brukar inte spela någon roll, bara man kan får med sig några som man kan få att tycka likadant. Vi hör dagligen i media om projekt för att få barn att sluta mobba varandra. Ja det är ett viktigt arbete. Men vuxna mobbare pratar man inte ofra om. Vuxna är mycket värre än barn. Det är mycket mer utstuderat. En anledning till att vara mycket mer restriktiv i valet av vänner. Och definitivt inte tro på vad andra säger. Det är inte alls säkert att det är sant. För allt är inte guld som glimmar….😎

Valparna mår bra och växer. Inte så mycket jobb för Lovis att passa två små trinda grisar som bara sover. Men hon verkar nöjd. Och som många tikar väldigt vaksam. Om man kommer nära hennes korg lägger hon huvudet skyddande över dom. Inte röra, visar hon tydligt. Så hon får söta dom själv, under överinseende så klart. Men jag håller inte på och pillar på valparna nu. Lovis får vara ifred och känna sig trygg i sin mammaroll. Tids nog kommer jag att få umgås så mycket jag vill med de små.

Gillar den här färgen bäst! ❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s