Fantastiskt

Ännu en underbar dag med sol och värme. Medan man i Köpenhamn och Malmö fick ett riktigt busväder, med regn, hagel och åska. Det märkte inte vi något av.
En dag som fylldes med lite olika aktiviteter. Spårträning, långa och korta promenader, trimning, och lite annat. Lovis' matte Frida och lillmatte Felicia kom på ett superkort besök. Lovis blev så glad över att se dom. Hon vaktar sina valpar fortfarande och är inte riktigt förtjust i att man kommer för nära. Men efter en stund lät hon dom få klappa försiktigt på valparna. Något som även riktigt små valpar gillar är när man kliar dom bakom örat. Då börjar gärna en baktass vifta lite.

Valparna har fått börja smaka på lite valpmat. Eftersom vi har färskfoder är det enkelt att göra en mini köttbulle till valparna. Bara att slicka och smaka på ännu. Men dom älskar det från första slicken. Inget kladd, bara det bästa är gott nog.

Åh, hittade en gammal favoritserie på ViaPlay. Det är lite olika vad som finns på appen och på TVn. Kanske någon mer som gillade Nashville? TVn sände 2 säsonger tror jag. Nu hittade jag 5 säsonger. Så det blir lite country några kvällar. Och så har säsong 3 av Outlander börjat. Det blir mycket tittande framöver.

Fortfarande så underbara kvällar. Gillar att stå ute i trädgården i mörkret och bara andas och njuta. Fortfarande varmt och skönt. Nu skulle det absolut inte bli kallare. Det är helt perfekt som det är nu.

En av valparna ligger helst på rygg….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s