Ute på vift

Jag är verkligen ingen klädikon, snarare tvärtom. Kanske därför jag reagerar på att kvinnliga programledare och andra i TV då och då uppträder i helblommig kostym. Jag kan ju inte tycka att det är snyggt. Det blir som man sytt upp kostymen av en gardin från 60-talet.

Vet du skillnaden mellan vägskylten lämna företräde och stop-skylten? Det verkar inte vara många som gör det. Jag kör flera gånger om dagen igenom korsningar med stop-skylt. Men ser ofta bilar som saknar in, men kör utan att stanna. Bilen ska stå helt stilla vid stop. Kör jag bakom någon som kör utan att stanna så tutar jag. Stop-skylten finns där av en anledning. Idag körde jag bakom en osäker förare med en grön skylt med Övningskörning i bakrutan. Den bilen stannade inte och fick en hård och lång tut av mig. Man sitter inte som handledare och tillåter att den som övningskör inte stannar vid stop-tecken. Då blir man underkänd direkt på uppkörningen.

Idag har jag, Sweep och Zizi varit ute på vift. Inte så långt, men till ett ställe i närheten av Landskrona. Skulle träffa en arbetskollega och titta på westernboots. En så cool affär med allt för den som gillar western. Allt från kläder, hattar, bälten, jackor, plädar, boots i mängder, samt en massa samlarorylar. Affären heter Old Western Store och är väl värd ett besök. Det kommer att bli många fler besök, helt klart.

Ett annat gäng har också varit på vift. De små flickorna har varit ute och skuttat i hallen. Hittade pappas mjuka och sköna bädd. Den skulle undersökas….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s