Nära…

att hamna mitt i ett polisingripande i eftermiddags. Var på väg tillbaks till jobbet och hamnade mitt emellan 2 polisbilar på utryckning alldeles vid infarten till vår parkering. En kom farande rätt över en parkering, precis framför mig och en kom bakom och prejade nästan mig. Precis vid infarten till jobbets parkering tog polisen (nu var dom 3 polisbilar) några yngre killar. Jag råkade bara komma ivägen. Säkert något drogrelaterat.

IKEA har mycket grejer. Gjorde ett snabbt besök för att hitta en grind att ha i dörren till valprummet. Men av alla varor fanns inte det. Får leta vidare. Tror att alla IKEA varuhus i hela världen har mat, svensk mat. Försvenskar i förskingringen vill ha knäckebröd, köttbullar, sill och kalles kaviar. En rysk gästforskare på mitt jobb kom att prata om kalles kaviar. Så jagsa att set är typusk svenskt och finns på alla IKEA varuhus över hela välden. Han hade ingen aning om att det fanns mat på IKEA. Jo, det hör man ibland av vänner som bosatt sig i fjärran länder. Ett IKEAbesök då och då, för att dämpa sin hemlängtan.

Idag fick valparna gå ut en kort stund. Det var med skräckblandad känsla dom tog gräsmattan i anspråk. Mamma Lovis var med och lekte. Tyckte att valparna var ganska modiga, för att vara första gången. Vi får träna vidare på det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s