Mellandag

Har ni varit på mellandagsrea? Jag hamnade på det stora köpcentret av misstag egentligen. Jag skulle bara ha en sak och bara gå till ett ställe. Men som ni vet är det låååånga korridorer och måååånga affäret och just nu mängder av folk. Så jag råkade hamna på Hemtex, dit jag inte alls skulle. Det blev både lakan och en skön kudde. Men mellandagsrea på ett av Sveriges största köpcenter är en pärs i sig. Det går knappt att ta sig fram. Fast lönehelg och rea är säkert en utmärkt kombination för handeln.

Obsessive Outlander Disorder = Tvångsmässigt Outlandersyndrom (typ) Ja, det måste jag nog erkänna att jag har lidit av under ett par år. Den serien är väldigt vanebildande. Det tar lång tid mellan seriens olika säsonger. Nu har säsong 3 nyligen avslutats och det innebär s.k Draughtlander, dvs torka, nu till nästa säsong kommer, i slutet av nästa år. Under tiden fylls en uppsjö av Facebookgrupper med diskussioner, analyser, frågor och svar. Producenter och skådespelarna är bra på att hålla sina fans informerade om hur arbetet går med nästa säsong. Man skickar foton och små ‘sneak peaks’ av kommande avsnitt. Under tiden, dvs under den s.k. Draughtlander, ser man om alla tidigare avsnitt (förstås). Det finns också varje år ett antal olika konferenser, på olika ställen i världen, där skådespelare och andra aktörer uppträder. Det är en väldigt stor business med 100.000-tals fans som deltar. Det finns helt klart många som är helt besatta av Outlandersyndrom. Har du inte sett serien, gör det!! Finns på ViaPlay. Du kanske också blir ett Outlander fan?!

Idag har vi haft ett första valptittarbesök. Det är alltid lika trevligt. En härlig familj som väntat väldigt länge på sin lille kille. Nu får dom äntligen hämta lille Wizzard om några veckor. Valparna uppförde sig utmärkt och bet i alla tår de kom åt. Haha, dom är ena riktiga små bustroll. 😄

Det är tröttsamt med gäster…,så många tår att tugga på.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s