Nyårsafton

Tidig morgonpromenad medan alla andra sover. Det är något lite magiskt att gå ensam och känna att ‘….endast tomten är vaken…’.

Årets sista dag och alla måste vara fina. Så vi har haft kloklippardag. Det bli många klor att klippa. Man måste pyssla med och hantera valparna varje dag. Därför är kloklipp en viktig del av deras hantering. Trötta valpar, som ätit och lekt. Så börjar dom slockna vartefter. Då är det dags att ta dim en och en i knät, för at klippa. Den trötta valpen bryr sig sällan. När det är klart lyft valpen tillbaks till valphagen för att få sova. Nu slumrar alla valparna på sin bädd, medan mor och far har slocknat i min säng.

Inte en enda smäll har jag hört än, fast halva dagen har gått. Har en känsla av att det blir mindre smällande för varje år.Det var någon kväll som ungarna höll på,men annars har det varit ovanligt tyst. Sedan är det ju så att många i Bårslöv är muslimer eller andra troende, som inte firar nyår nu. Så efter trettondagen kommer det säkert att smälla lite. Här är hundarna inte rädda, så vi tar det lugnt framför TVn ikväll.

GOTT NYTT ÅR alla bloggläsare!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s