Åter i selen

Så var man tillbaks i vardagen och jobbet igen.Väldigt svårt att komma upp på morgonen. Man lär sig lätt ovanor = sena kvällar, när man är ledig. Men nu måste man upp upp. Hundar ska promeneras och få mat. De små hänger i byxorna, biteri tår och strumpor. Värst är hälsenan, det gör så ont! Men man vaknar till i alla fall.

Snöglopp, regn och blåst. Lunchrastningen blev kort. Varken jag eller hundarna hade lust att promenera i det vädret. Men jag måster erkänna en sak. Jag föredrar det vädret alla dagar i veckan, om jag bara slipper snö.

När jag kom hem och parkerade i garagelängan, såg jag två bilar som stod i vändplanen, med personer i. När jag parkerade utanför garaget klev en man ur sin bil. Han tittade på mig, samtidigt som han sträckte på sig och gick runt i vändplanen. Jag funderade på varför han stod parkerad där och tycktes vänta på någon. Det fick strax sin förklaring. För när jag ca 10 min senare tittar ut genom köksfönstret ser jag den här mannen och tre till öppna min grannes garage, det bredvid mitt. Kanske därför de reagerade när jag kom hem. Strax hade de backat ur grannens bil och ett antal poliser i uniform slöt sig till gruppen runt bilen. Jaha, dags igen för polisrazzia hos grannen. Medan ett gäng gick igenom bilen höll ett annat på i lägenheten. Någon timme senare släppte jag ut Charlie i trädgården och han fick värsta utbrottet, vrålade som en besatt. Då gick 2 poliser runt och lyste med ficklampor i grannens trädgård. Så jag fick stänga in Charlie för att kunna höra att prata med poliserna. De frågade mig lite om grannen. Men jag tror inte att han gömmer knark i träd eller buskar. Antar att det var det dom letade efter. Efter nästan två timmar åkte dom. Med 3 VW bussar och de två personbilar som jag sett i vändplanen när jag kom hem. Jag tror att jag såg 6-7 poliser, så det var nog ett större tillslag. Och inte första gången det händer heller. Synd, för killen är både trevlig och hjälpsam.

Tittar på Jurassic Park III. Har alltid älskat Jurassic Park-filmerna. Så spännande och välgjorda filmer. Även om jungeln är inne i en hangar och det ekar ibland. Men visst är det coolt med alla dessa underbara förhistoriska ‘monster’

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s