Brrrrr….

Så slog det till och blev kallt igen. Rejält kallt, enligt mina mått. Men väldigt glad att jag inte bor i Jämtland där det både kallt, storm och snö. Det låter riktigt otrevligt.

Äntligen fick vi i alla fall sol!! Det får man verkligen glädja sig åt. Det var en väldigt fin soluppgång i morse. Ja, vi var ute lite senare än vanligt i morse. Annars går vi i regel långt innan solen. Går ofta en runda där vi ser solen gå upp över åkrar och fält, det blir fina soluppgångar.

Så idag har fyra modiga valpar varit ute och skuttat i trädgården. Den femte låg och sov inne i hagen. Först törs dom inte gå ut. Så fick mamna Zizi gå ut först, då tordes två hänga med. Jag lyfte ned de andra två och så undersökte dom det allra närmaste. Zizi gick in men nu var valparna så nyfika att det inte gick att få in dom igen 😄 Det fick räcka med fem, sex minuter. Det var rätt kallt för dom som inte är vana. Får bli mer en annan dag. Som vanligt fick jag inte med mobilen ut, så tyvärr inga foton.

Just nu sover alla, olika poser. Valparna i en hög i hagen, Zizi o Sweep i min säng och Charlie i sitt rum. Kanske dags för mig också att sova?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s