Så var det dags igen

Inte vet jag vad som händer. Men det är mycket nu. Mycket på jobbet och mycket hemma. Det är väl en sådan tid, liksom.

Så var det dags igen. När jag kom hem från jobbet stod två mörkt klädda män på gångbanan, ca 20-tal meter bort. Nu har det ju varit lite, så jag tittade på dom och gick dit. Frågade vilka dom var och sa att vi försöker hålla lite koll på folk som inte bor i området. ‘Bra, det ska ni göra. Men du kan vara lugn’, sa den ene och visade upp en polisbricka. Ok, så var det dags igen… När jag ett par minuter senare gick ut med Zizi o Sweep så gick det runt civilkläddda poliser i området. Vi gick en runda och när vi kom tillbaks hem så fick jag nästan en chock. Zizi blev så paff att hon inte sa ett ljud. (!) Där i häcken vid gångbanan utanför mitt radhus, står en mörkt klädd polis i skyddsutrustning, ihop med en stor schäfer iförd munkorg. Jädrans, nu börjar det verkligen bli business!!! Vet inte om grannen var hemma, för det var väldigt mörkt i lägenheten. Kanske ett taktiskt drag att göra ett nytt tillslag bara några dagar efter det första. Det kryper otrevligt nära nu. Två tillslag inom en vecka!

Lille Hobbe tränar på att sova själv i bur. Det går så bra. Han är en snäll och god liten kille. Buren står vid min säng, så att jag kan prata med honom (utan att väcka alla) samt att jag kan klappa lite genom gallret. Första natten gick bra, nu dags för andra. Och halsbandsträning och gå-i-koppel-träning. Dom ska kammas, borstas, klippa klor, kolla tänder-träning, pälsvård och social träning. Det går åt en massa tid till att bara hantera och träna de små. Ibland är man såååå trött på att plocka upp efter dom och hålla koll på alla hyss. mMan får kolla hela tiden vad dom hittar på. Men för det mesta är dom helt underbara. Så har vi deras förfärliga mamma. Det går inte en dag utan att vi är osams. Det har vi varit sedan hon kom hit. Hon är en riktg ‘bitch’ som tror (och är helt övertygad om) att hon bestämmer själv, vad hon gör och inte gör. Hon driver mig till vansinne, varje dag. Oftast för att hon inte lyder eller hittar på ofog. Matvrak som hon är så klättrar hon på bord, stolar och fönsterbrädor, för att nå sina mål. Att allt ligger nedrivet och sönder på golvet varenda lunch är påfrestande. 😩 Men på kvällen kurar hon ihop intill mig i sängen och är världens goaste hund!

Den här bilden är helt magiskt. Ni vet ju att jag älskar noshörningar. Gick förbi den här bilen inne på gården på jobbet. Det är ett fotografi av en noshörning, i naturlig storlek, som står inne i en djurtransport. Så har man gjort en screen print av fotot och satt på bakdörrarna på den här skåpbilen. Man ser VW-märket mitt i pannan. Så cool bild!!! När jag stod där och fotade så kom en man förbi och sa ‘akta dig för att öppna’!!! Man kanske skulle fixa en sådan 😄Är den inte helt underbar??!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s