Svordomar och snö

Vissa dagar är liksom gjorda för att jäklas. Att vakna till 1 dm snö till exempel. Ni som bor norr on Skåne tycker ju inte det är något att gnälla över. Nej, kanske inte. Men jag vill inte ha ens 1 cm. Snö går bort i min värld. Men här var det bara att gå ut och pulsa. Sedan hade jag en sådan där hopplös dag. När man glömmer allt och måste gå tillbaks. Tog med soppåsen, på väg till bilen. Öppnade garaget, slängde in väskan och gick till soprummet. Glömt nyckeln, fick gå tillbaks. Vid ytterdörren inser jag att husnyckeln ligger i väskan i bilen. Ställer soppåsen, går tillbaks till bilen hämtar husnyckeln. Går in och hämtar nyckeln till soprummet. Slänger soporna och ska gå tillbaks med den nyckeln. Passar på att besöka toaletten. När jag ska gå igen hittar jag inte husnyckeln. Letar i jackfickor, kök, toalett, nej ingen husnyckel. Svär och bestämmer mig för att då får det stå olåst. Backar ut bilen ur garaget och stänger garagedörren. Då ser jag husnyckeln, som fastnat i mina hörlurar (?!). Ok, ut igen och gå och låsa. Här har det nu gått 15 minuter helt i onödan, bara för att jag skulle slänga soporna!! Tror ni att det finns förutsättningar för en bra dag? Nej, troligen inte. Väl på jobbet går jag över gården där snön nu smälkt och vad som återstår är 3 cm vatten, så jag blir genast blöt om fötterna. Sedan var den dagen rätt körd. Jag har svurit en hel del under dagen, kan jag säga. Det är faktiskt rätt befriande när man är arg.

Arg kan man också bli på Zizi. Man kan bli väldigt arg på Zizi. Så arg att jag sparkade till en stol, av misstag. Så nu är stortån både gul och blå. Men det går väl över.

Valparna fick vara ute och skutta i snö på lunchen. Dom hade jätteroligt. Ända tills mamma fick ett ‘ryck’ och sprang som en tig runt i trädgården. Hoppade över helt chockade valpar. Sedan fick jag inte in de små monstren. Det blev mycket gnäll, pip och skrik innan alla var inne igen. Det kan vara påfrestande med valpar ibland. 😩Men för det mesta är dom bara härliga. Nu är de inne i en tuggande period. Allt ryker, skor, stolsben, garderobsdörrar (?!). De har massor av leksaker, men dom är inte alls lika roliga som det otillåtna. Precis som med alla små barn 😄

Två små snusande systrar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s