Äntligen…

helg igen. Veckorna går så fort och man rusar på i var sitt ekorrhjul. När helgen kommer vill man bara hinna pusta lite. Men då får man inte ha tränat hundar och valpar att vi ska gå upp tidigt. För dom är lika kissnödiga och hungriga på en lördag som på en vardag 😩 Inget att be för, det är bara att gå upp i ottan, som vanligt.

Idag blir det pälsvård för hela slanten. Valparna får lite borstning och kamning varje dag. Inte för att dom behöver det, utan mer för att träna att bli hanterade. Brukar låta de vuxna växa igen lite under vintern. Tycker att de behöver sin päls då. Så får man ta tag i det när det blir lite varmare. Men viss pälsvård måste mman ändå ha regelbundet och alla klor klipps varje vecka. Det kommer nog att ta det mesta av dagen. Med lite tur kanske jag kan få en stunds middagsslummer, som kompensation för tidiga morgnar. Vi får se.

Igår kväll gjorde jag misstaget att ställa ned en keramikskål med vatten i valparnas hade. De har bara fått vatten i samband med mat under två veckor, pga bus. Men det tog bara två minuter, sedan flöt allt igen. Värsta kullen på att splasha. Den ena skulle lätt lägga sig i vattnet, om skålen bara räckte till. Hon är världens gulligaste, men lite busig.

Väckarklockan ringer fortfarande högljutt ifrån grannens lägenhet. Undrar hur länge vi ska tvingas lyssna på den? Men någon kommer väl snart och tömmer lägenheten, antar jag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s