Råkallt

Alltså det här vädret…. grått, mulet, råkallt och runt 0 grader. Tröstlöst! Ok, nu tänker någon att jag ju säger att jag gillar sådant här väder. Nej, det ska vara varmare och lite gärna duggregn. Eller varför inte ännu varmare och sol. Sol kan ju aldrig vara fel. Bara inte snö och det har vi inte fått någon.

Idag har det trillat in lite trevliga rapporter från valpar ute i sina familjer. Bara positiva rapporter. Härligt att höra att allt går bra. Det är ju det hunduppfödning handlar om. Att föda upp valpar som ska fungera som trevliga sällskapshundar i sina familjer. Då är jag nöjd, som får så härliga rapporter 😄

Har haft ett långt telefonsamtal med en barndomsvän. Vi lärde väl känna varandra i 9-årsåldern och höll ihop som bästisar i många år. Med hästar och hundar som främsta intressen. Sedan växer man ifrån varandra. Livet kommer liksom emellan och var och en skaffar sitt. Vi har träffats någon gång sporadiskt och återkopplar så småningom, som så många andra genom Facebook. Och upptäcker att vi båda föder upp hundar. 😄 Så kul att ‘catcha up’ lite efter många år. Prat om gamla tider är alltid kul. Sedan får vi se hur det utvecklas.

Surpuppig valp som inte uppskattar att stå på trimbordet. Jo, det måste man lära sig. Borstning och kamning blev det idag. Sedan daglig genomgång. Dvs titta på tänder, tassar och känna igenom hela valpen. Det här tränar vi på varje dag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s