Ljuset kommer….

Har ni märkt vilken skillnad det är på ljuset? Jag brukar vara värsta nörden på att kolla ljusets frammarch. Men har inte sllshållit så brakoll i år. Men just nu leder Skåne med 8 tim och 10 min dag. Till skillnad från nordligaste dellarna som har lite drygt 4 tim dag. Dom går snart om oss, så det gäller att njuta i racet om solen. Om man nu bara såg den förbaskade solen någon gång 😩

Åkte en tur på E6 nu i kväll, i dimma, duggregn och mörker. Skulle inte långt, tack och lov. Djungelns lag råder på E6. Långtradare som kastar sig ut i vänsterfilen för att köra om andra långtradare. Själv låg jag i ‘lastbilsfilen’ och höll hastigheten. Men det var lite otäckt ett tag, folk kör verkligen som idioter och bilister som kör lite kors och tvärs. Hade inte mer än kommit hem förrän brandbilarna åkte ut och radion meddelade om två lastbilar som kört ihop någon knapp mil längre bort. Säkert någon av de som tränges bakom, framför eller vid sidan om mig. Usch!

Vet ni att när man kör in på en motorväg från en påfart, så ska man lämna företräde till den trafik som finns på vägen. Såg en bil som blinkade som besatt på en lastbil som inte flyttade sig och ‘lämnade plats’ till bilisten. Nej, det finns ingen gräddfil. Finns det inte plats att köra ut säkert, så måste man avvakta. Nu var det fullt i båda filerna, men han tyckte ändå att vi på något sätt skulle lämna fri väg för honom. Det finns många idioter i trafiken!

Jag som hävdar stenhårt att man aldrig ska ha små valpar i sängen. Dom kan lätt hoppa ned och skada sig förfärligt. Men just nu ligger en liten sötnos och sover bredvid mig. Hon är Checkpoint Wanna Be och är helt enkelt underbar. Hon vill bara kramas och sitta i knät. 😏 Bara hon får vara med så är hon nöjd. Men klockan är mycket, så jag ska smyga ned henne till de andra i valphagen igen nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s