Vår?

Tog ett tidigt tåg till Lund. Fin tur med Pågatåg som är som mjölktåg, stannar vid alla mjölkpallar (stationer ute i ingenstans) Solen gick upp över fälten, det var fint. Lund är en fin stad, eller kanske inte… Det är inte långt att gå från stationen till universitetsområdet, tar bara några minuter. Men vägen dit är knagglig och jobbig. Trottoarerna är trasiga och lutar betänkligt. Jag skulle nog röja lite, om jag bodde i Lund. Inget har hänt på de senaste 17 åren i alla fall. Det måste ju hända olyckor pga beläggningen. Nu måste jag knaggla på under ett par dagar 😡

Klart blå himmel, strålande sol och 9C! Hur låter det? Lite som om våren är på väg? Nej, det är bara februari, tänker du. Men den rusar snart förbi. Så kommer mars och då börjar det hända saker här i södra delen Här nere vill vi ha tidig vår, i mitt fall en av anledningarna till att jag bor här.

Det var en riktig skitkurs jag fick stå ut med idag. Ett nytt studiedokumentsystem ska lanseras på de flesta universitet under året. Lunds universitet går in nu i mars. Så först nu får alla administratörer utbildning. Eller ‘utbildning’ vet jag inte. Man får ett kompendium och så går man igenom det, sida för sida och ord för ord på en bildskärm. Klicka, här, klicka där, välj hit och klicka dit. Jösses, det hade vi kunnat läsa oss till och träna på själva. Det behöver man ju åka till Lund i 2 dagar för.😡 Tågresan var behållningen, Skåne är vackert!

Tittar på nya favoritserien Riviera. Har du missat den? Då får du kolla på Play. Den är SÅ bra, handlar om ennrik familj i Monaco. Julia Stiles som spelar huvudrollen är så bra och Lena Ohlin spelar en helt underbar roll, som den härligt bitchiga ‘fd frun’ . Hon är så rolig och en riktig ‘hondjävul’. Bästa serien på länge. Spännande, rolig och med vackra vyer över Medelhavet.

Minsta valpen Wanna Be är så speciell. Hon är mycket mer social än de andra. Hon vill hellre upp och sitta i knät. Då sitter hon så stilla och snällt och njuter av att bli kliad. De andra vill inte sitta i knät, dom sprattlar mest och vill ned. Nu har hon somnat, så jag lade ned henne bredvid. Inga hundar i sängen!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s