2-åringarnas dag

Har du varit i Ullared? Jag har inte förstått ‘hypen’ riktigt. En hel serie på TV om ett varuhus. I flera år har jag förstått. Måste helt ha missat det. Vad är det för kul att se? Kan man inte lika bra filma från ICA? Sedan finns det visst en annan Tv-serie med några udda typer som är anställda på varuhuset också. Men det måste ju finnas annat att göra TV om, kan jag tycka? Jag får kanske också åka dit. Men kan man köra 2-3 säsonger med hemma hos familjen Wahlgren, så kan man säkert göra program om vad som helst. Mest fascinerad av att det finns folk som ser allt skit.

Idag har jag trimmat på alla hundar och klippt alla klor. Sedan var valparna ute i trädgården och skuttade i snön som kom i natt. Efter en stund var dom trötta, kalla och blöta, då fick dom gå in och sova lite. Under tiden fick mamma och pappa busa och jaga efter bollar på fältet. Det kom inte mycket snö, någon cm bara. Men Zizi ålar runt och kör med nosen i snön. Tog en orange boll så att den skulle synas. Men när den rullade blev den full med snö och syntes knappt. Men Zizi är snabb och ser var den landar.

På eftermiddagen åkte jag till Ikea. Det är ju korkat att åka till köpcenter en söndag. Måndagkvällar är bäst! Men nu glömde jag bort mig och åkte dit ändå. Skulle kolla upp ett par saker, som jag funderat på att köpa. Men jag är så svår på att bestämna vad jag vill ha. Ändrar på mina ideer hela tiden. Så jag tänkte ta en fika och tänka igenom lite vad jag skulle titta på. Det var en ännu sämre ide. Lång kö och alla familjer hade småttingar med. Som om alla Helsingborgs 2-åringar samlats på ett ställe. Alla ungar såg ut att vara lika gamla och det var ett j***a liv helt enkelt! Jag hittade ett bord läääängst bort från allt stoj och gallskrik. Jösses, föräldrar är värre än hundägare! ”..Kalle, vill du ha en sådan här? Nää.. Ok, vill du ha en sådan här då? Näää… Ok, vad vill du ha då lille Kalle?” Alltså, köp något bara!! Hur fan ska Kalle, 2 år ens veta vad dom pekar på. De flesta föräldrar vet väl vad ens barn äter eller inte äter. Nog tur att jag inte har egna. 😩 Typ, äter du inte upp inom 10 min åker tallriken bort! Man har väl uppfostrat hundar 😄 När man väl börjar gå runt åå ett Ikea-varuhus slutar det ganska snart med att man tar så många ‘genvägar’ man kan. För man orkar inte gå efter fler pilar kors och tvärs. Så klart upptäcker man efter en stund att man på grund av genvägarna missat saker som man skulle tittat på. Det får bli nästa gång. Men nästa gång gör man säkert likadant.Min chef James har precis varit med på Agenda. Kul, filmat på mitt jobb. Det var ett bra inslag. Några av lärarna har bildat en forskargrupp, där de tittar närmare på desinformation inför valet. Vad är sant och vad är påhittat. Ni vet ju alla vad Trump kallar det, ‘Fake News’. Men det kan finnas andra sätt att sprida desinformation på.Idag blir det ett foto på en fin tax. Det är Ch Sjustjärnans Aqarius, ägd av en vän till mig. Han ser så aristokratisk ut och väldigt vacker.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s