Stress

Superstressad, på grund av nya system på jobbet. Stressen består främst av att jag inte har kontroll och måste ordna en tenta för studenter och nästa vecka. Och jag kan inte programmet alls. Inatt låg jag vaken till kl 03 och tankarna bara snurrade. När jag väl somnade vaknade jag snart igen, klarvaken med en tanke i huvudet ”Räknare!!!” Men räknarna ska vara med på en annan tenta. Under dagen idag har jag räknat antalet räknare. Ingen fara, vi har ett tillräckligt antal.

Startade tidigt och hade första tiden hos veterinären med Rosie, som skulle få en rabiesspruta. Snabbt in, snabbt ut, snabbt hem med Rosie och så till jobbet. Där tilltog stressen igen. Måste träna på de nya programmen, men blir störd hela tiden. Till sllutet av dagen fick jag en kollega att testa lite tillsamnans. Det var lugnande och jag fick lära mig massor. Nu kanske jag kan få sova inatt 😩

Valparna sover redan. Det går ju i ett i deras liv. Full fart med lekar tillsammans, leksaker, bus, utetid, promenader och mer bus. Inte lätt att vara liten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s