Lugn och ro

Eller kanske inte helt. Men betydligt lugnare än den senaste veckan. Måste hela tiden tvinga mig själv att inte tänka på jobbet.

Zizi, Sweep och jag traskade runt ett Båslöv i dimma i morde strax efter 05.00. Kallt, ruggigt och väldigt tidigt 😩. När bi lom hem blev det utfodring av hela gänget. När det var klart och jag själv fått lite frukost, startade städningen. På grund av veckan som gått har städningen blivit lite eftersatt. Det fungerar inte när man har småttingar. Ja, städat har jag förstås och skurat golven. Det måste man varje dag, men resten har blivit eftersatt. Nu fick jag pinna på, eftersom vi väntade lunchgäster.

Vi hann, både städa, rasta hundarna och fixa lunch, innan gästerna kom. En trevlig dag, i vänners sällskap. Valparna lekte tills dom somnade i en hög på golvet. Nu blir det TV-kväll. Det tycker jag att vi är värda. Såg en gammal favorit på TV-tablån, Nu blåser vi snuten. Den första kom nog i slutet på 70-talen, men det finns flera filmer i serien och alla är lika roliga. Att det finns en basset med i någon av filmerna gör den inte sämre. Ja , den ska jag definitivt se. Sedan kanske Mello, vi får se.

Nu snusar alla hundar i var sitt hörn. Valparna i sin hage i sovrummet och de vuxna i sängen. Nu ska vi bara ‘relaxa’ resten av kvällen!

Mimi är bäst på att relaxa

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s