S.K.I.T

Vädret kan väl i stort förkortas till dagens överskrift. Det är inte konstigt att folk blir sjuka. I morse ett par cm snö, som lagom till jag åkte till jobbet hade övergått i regn. Hundar är så roliga i snö. Vi var först ute och fick spåra i snön. Hundarna hoppar och skuttar och verkar bara älska den. Men trots att jag inte gillar snö så tycker jag att det är coolt när man är först att gå i nysnö.

På mitt jobb är många sjuka just nu. Själv har jag inte tid med det. Men hsr jobbat mycket den här veckan och tänkte bara jobba till lunch idag. Välförtjänt komp ledighet. För säkerhets skull fick datorn följa med hem. Måste läsa manualer till ett dataprogram. Manualen gick inte att skriva ut, av någon anledning. Så man måste titta på små demonstrationsfilmer på datorn. En enda stor suck! Så undertiden tuggade valparna på min laddarsladd till mobilen. Det fungerar ju inte. Så det var bara att ta med Zizi och Sweep på en biltur. Till det stora köpcentret. Ett av Sveriges största, om man får tro själva. Ny laddarsladd och en minisemla blev det. Tyckte att jag vär värd det.

Nu är jag verkligen inget modelejon, men gillar att titta hur andra är klädda. Affärerna skyltar nu med randigt uppåt, nedåt och på tvären. Rätt kul! Och vidare byxor. Det är bra för som unga tjejer ser förfärliga ut i svarta supertighta, stretch, sömlösa, någon typ av sömlösa leggings så att hela rumpan syns. För så ska det vara, med bara en kort top till. Det är så fult! De sk byxorna gör att ridbyxlår och kraftiga ben bara exponeras ännu mer. Alla ser bara tjocka ut. Värst på Väla var ändå killen i 30-årsåldern (med familjen) iklädd t-shirt, fladdriga korta shorts och strandtofflor. Det finns alltid någon som måste utmärka sig!

Väl hemma med kaffe och semla kom snuvan, huvudvärken och febern 😩🤧 Nu ligger jag nedbäddad, med de vuxna hundarna som sällskap. Valparna röjer, som vanligt. Dom var ute lite längre, men kom in igen som leriga, genomblöta…. monster. Och som dom sprattlade när jag skulle torka dom. 😄

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s