Mer bus…

Att ha valpar är roligt, men också väldigt jobbigt. Det är inte bara att ha. De måste tränas och socialiseras. Så det är lite dygnet runt jobb faktiskt. En av mina hundvänner brukar ofra säga att man åldras10 år på varje valpkull. Ja, ibland känns det faktiskt så. Och så blir man ju så rik, det vet ni väl? En dam ringde mig för ett tag sedan och funderade på att skaffa hund. En av frågorna var om hunden kunde vara ensam hemma. Jag sa som jag brukar, att man måste lära valpen redan från början att vara ensam korta stunder. Så får man träna på. Så sa jag något om att jag jobbar och mina hundar är vana att vara själva några timmar. Då frågade damen varför jag jobbade, när jag hade kennel. Så jag fick föklara att ha ‘kennel’ inte betyder att man har 20 hundar i hundgård. Det kan likaväl betyda att man har två hundar hemma i villan. Och att man måste jobba om man ska överleva. Om damen var aktuell som valpköpare? Nej, efter några konstiga frågor till bad jag henne fundera lite till. Kanske katt vore trevligare? Om man inte orkar gå ut med hunden brukar jag föreslå en innekatt 😄 Det är inte utan att man blir lite sugen på det ibland.

Som nyss, när valparna ‘slaktat’ fjärrkontrollen till TVn 😮 Men jag lyckades hjälpligt få ihop delar av den. Fick igång TVn och med lite list tror jag att jag vet var man ska trycka. Fronten är borta, det är bara bottenplattan kvar. Så man får gissa sig fram. Kunde i alla fall se mitt favoritprogram, serien Riviera. Så sjukt bra!! Bara 3 avsnitt kvar 😧 Också Shetland på lördagar. Helt perfekt!

Nedanstående är faktiskt något att tänka på! En kollega stoppade mitt hjul förra veckan och vi bestämde idag att vi inte kan göra tentor i nya system som vi inte kan. Jag är tacksam för att min kollega såg att jag sprang och sa STOPP!! ❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s