Snöfritt

Nej, vi har fortfarande ingen snö. Inget vi saknar heller. En arbetskollega klagade och sa att hennes barn var så besvikna över att vi har snöfritt, när resten av Skåne har snökaos. Det struntar ju jag i, hon kan väl ta med ungarna till Malmö då. Där finns det gott om snö. Man kan väl inte ha snö bara för barnen. Jag är inte besviken.

Valpen Mimmi är väldigt speciell, en klar favorit. Hon är inte den vackraste men hon har så många andra kvaliteter. Hon har det mest underbara temperament man kan önska sig. Samma härliga sätt som även Lovis har. Dom är lugna och trygga. Mimmi ligger helst i mitt knä på kvällarna, medan systrarna river huset. Hon är lite som Ferdinand. Hon kan ligga still långa stunder och bara titta och fundera. Älskar att gosa, bli kliad på magen, en riktig gosehund. Tänker mig henne hos ett äldre par som vill ha en sällskaplig hund. Måste finnas någon.

Underbara folksångerskan Joan Baez är gäst hos Skavlan. Hon var en av mina favoriter i början av 60-talet. Inte för att jag förstod så mycket av vad hon sjöng om, men jag har alltid tyckt om hennes röst. Hon är nu över 70 år, men sjunger fortfarande helt fantastiskt. Bara att grstulera alla som har biljetter till konserterna i Sverige och Danmark.

Nu tar vi lite helg. En familj hörde av sig förra veckan och ville komma på besök och träffa valparna. Planer fanns på att kanskeskaffa en Lakeland terrier. Så vi bestämde dag och tid. En i familjen kunde visa viss allergi mot hund och man ville först prova om Lakeland fungerade. Så snäll som jag är så badade jag alla hundar. Tänker att en ren hund måste vara bättre. Det tog ju en stund och min rygg var inte så samarbetsvillig heller. När alla hundar var badade och handukstorkade. (dom älskar att bli gnuggade torra) så hör familjen av sig och meddelar att dom har blivit sjuka och inte kan komma. 😩 Men jag har i alla fall rena hundar.

Tog kompledigt på eftermiddagen i hade kvalitetstid med mina hundar. Promenad i Bruce skog. Ni ser det fina vädret 😄

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s