Inte nu igen….

Så kom det lite mer snö. Men bara lite, det smälter snart. Nu ska ni få höra något ovanligt. Jag tycker att det skulle bli lite kallate, eller snö. Jo, för nu är min trädgård en lervälling och valparna kommer in leriga från öron till svans 😩. Helst ska dom gärna hoppa på mig också. Mina arbetskamrater är vana vid att mina kläder ofta är fläckiga av tassavtryck. Men det är ju inte så snyggt.

Är det bara jag som är evigt trött på alla ”buhu-historier” från manliga kändisar som åkt dit rejält i #metoo. Jag kan inte tycka det minsta synd om Martin Timell, Ingvar Oldsberg, Lasse Kroner eller någon annan. Bara kläm dit alla skitstövlar! Det spelar ju ingen roll om dom är programledare. Tvärtom, ska väl dom föregå som gott exempel.Åtala dom för ofredande, eller i förekommande fall för våldtäkt. Det gäller verkligen att visa att inte kändisar har några fördelar.

Ringde bilverkstaden och bad om en tid. Kom på torsdag – nästa vecka (!!) Måste se vad jag kan fixa till innan dess. Ska leverera en valp på Kastrup i morgon förmiddag. Nu får valpen och jag ta buss till Helsingborg och Öresundståg till Kastrup. Det tar ju en stund. Men säkert lite nyttig träning för valpen. Sedan bävar man för att valp ska göra på sig eller kräkas på tåget. Med djur vet man aldrig. 😩 Får ta extra bajspåsar och en toarulle med. Samt att valpen har en bag full med saker som ska med. Det får nog bli ryggsäck plus en ‘res-väska’ valpen. 😄🐾

Vacker vinterbild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s