Ferrari

Haha, nej det har vi ingen! Värdelös att ha hundar i. Snygga, ja, men opraktiska. Jag funderade i alla fall varför det kom så många och körde om på motorvägen. Till och med BMW fick flytta på sig (😄). Såg sedan på nätet att varit en Ferrariträff i Ängelholm, med 100 bilar!

Brukar ni tvätta era hundkoppel? Jo, jag gör det ganska regelbundet. Tycker att både koppel och halsband kan bli ganska äckliga att hålla i. Tvättar dom i handfatet med tvättmedel. Även mina läderkoppel, det går bra. Man kan smörja in dom efteråt, om man vill. Jag köpte en burk läderbalsam i Hööks hästaffär. Balsamet, som man smörjer på, är gjord för träns och sadlar, men fungerar förstås lika bra på läderkoppel. Ett tips!

Mimmi och jag var på valpträff idag, tillsammans med Promenadgänget. (facebookgruppen ”Hundpromenader hela veckan) Hundar ska ju ut och gå varje dag och då träffas man på olika ställen i och omkring Helsingborg, för gemensamma promenader. Det kan vara Rask promenad, promenad med lek, strandpromenad, skogspromenad, stadspromenad, valplek grillkväll. Kul att vara med ibland. Nu var vi 8-9 st med lika många valpar. Allt från Am.staff till dvärgpincher. Vi gick en kort promenad till ett hägn där valparna fick busa lösa. Mimmi försökte hänga på de stora hundarna, men hade lite respekt för dom. Både hon och jag blev knuffade av lekande amstaffar. Det blev en härlig träff med nyttig träning för Mimmi. Gissa att hon somnade direkt när vi kom hem💤

Så har vi hämtat hem Sweep. Han var också trött (och hes!) Tror att det ska gå bra mellan honom och Zizi om ett par dagar. Håller dom isär några dagar till, men sedan ska det nog gå bra. Skönt för Mimmi att få lite sällskap. Hennes sura mamma fräser mest åt henne. Nu kan hon leka med Sweep . Fast det märks att hon saknar sin syster. I morse sprang hon gatlopp för sig själv i hallen.

Vi har fått hälsningar från Molly. Hon har det jättebra och kommer bra överens med katterna. (😮)

Några bilder från dagens valpträff i Bruce skog med tervueren, amstaff, brasiliansk terrier, cavalier king charles spaniel, dvärgpincher och en lakeland.

Annonser