Biltur

Jag har uppenbarligen ingen smak! Eller i alla fall annorlunda smak, när det gäller trallvänlig musik. Tittade på Eurovison och hade inte en siffra rätt. Mina favoriter Danmark, Holland och Norge kom ju helt bort. Tur att Sverige inte vann, den förstod jag inte alls.

Vi tog en liten tur ut i Skånes sköna natur. Sweep fick stanna hemma och lugna ned sig, medan Zizi och lilla Mimmi fick åka med. Mimmi var så duktig, alldeles tyst i bilen fast vi åkte långt. Genom grönskande bokskogar och förbi vackert gula fält med raps. Man måste passa på att njuta av allt vackert just nu.

Vi åkte till Ringsjön och gjorde ett besök på Bosjökloster. Mycket folk, utställningar av olika slag och bra träning för Mimmi. Men en del är så korkade. Jag försöker att inte göra någon grej av folk. Mimmi backar undan ibland, men om man inte bryr sig funkar det bättre. Hundar som är lite försiktiga, måste få lära sig att det är en naturlig del av vardagen. Då finns det alltid någon som förstör. Någon som måste gå rakt emot och böja sig över henne för att klappa. Då backar hon och så får vi börja om från början igen. 😡 Om folk kunde låta bli, eller i alla fall fråga först. Man blir bara så ledsen, när man lägger så många timmar på att träna valpar och någon enda förstör.

Efter Bosjökloster åkte vi till Teba i Höör (förstås!) Kunde inte motstå det, när vi var så nära. Hade tid att verkligen gå runt och botanisera. Finns så mycket kul att titta på. Vet inte hur många meter det var med koppel och en hel vägg med mat- och vattenskålar. Nu kom jag på…. skulle tittat efter en ‘splash-säker” vattenskål. Då får jag ju en anledning att åka dit fler gånger 😄

Annonser