Det gula Skåne.

Färgerna är fortfarande så fantastiska. Fälten så där underbart gula att man bara blir glad! Syrenen blommar och sprider ljuvlig doft och svalorna har kommit. Igår gick vi i bokskogen. Bokskog har ett speciellt ljus.

Lunch på sta’n med en arbetskollega. Vi satt på en uteservering i värsta lunchrusningen. Mimmi var med förstås. Nyttigt för henne att promenera på på sta’n när det är mycket folk. Det är många gågator i området där vi går till vår lunchdate. Efter lunchen gick Mimmi ocjsg vidare en timme på sta’n. På grund av den svenska kronans dåliga kurs invaderas Helsingborg av danskar. Flera danska skolklasser verkade ha utflykt, för det var ett väldigt skränande ibland. Om man frågar snällt får man ofta ta med hunden in i affärer. Vi var inne i ett par affärer och det gick bra.

På vägen hem svängde vi förbi hundaffären och köpte hundmat, märgben och godis. Jag köper alltid naturligt godis. Oftast kycklinghjärtan, eller flakes av hjort eller biff. Nu har jag en väldigt välsorterad hundaffär, det är ju inte alla som har. Men man kan ju alltid be sin affär att ta hem ett annart sortiment.

Stackars Mimmi fick en rejäl omgång av Zizi ikväll. Jag förstår mig inte på den hunden! Sweep är fortfarande intresserad av Zizi. Trots att jag tycker att hon löpt färdigt, är han inte av samma uppfattning. Så han kastar sig på henne, så fort han kan. Jag hade glömt att stänga en hage ordentligt och Sweep tog sig ut och försökte para Zizi. Det är ingen fara nu, men bäst om Zizi själv får säga stopp! Zizi blir så förbannad på Sweep och försöker komma undan och fräser rejält. Men av någon missriktad frustration ger hon sig på Mimmi istället. Det blev inte något, de blev mest lite blöta i pälsen. Men det var så onödigt och jag blir så heligt förbannad på hundar som ska slåss. Jag blir helt enkelt rasande. Det är det värsta med terriers, detta tjafs som ska vara jämnt. Nu är dom förvisade alla tre. Usch, nu är dom väldigt billiga alla tre. 😡🤭

Annonser