FB

Bårslöv har en egen Facebook-grupp som jag följer. Man tänker att det kan vara bra att ha lite koll på vad som händer i byn. Men som vanligt flippar det snart ur. Jo en och annan borttappad/upphittad nyckelknippa, cykel, eller leksak. Men mest tjafs och skitsnack. Idag har polisen gjort en insats, där flera enheter letade efter en man runt skolan. När en polis med sökhund skulle arbeta i området hade ungdomar hindrat polis och hund i sitt arbete. För att kaxiga småkillar utan vett (och uppfostran) ska utmana poliserna och visa hur tuff man är inför sina kamrater. Så då blev det snabbt 50 inlägg om barnuppfostran och tjafs mellan enskilda personer med olika åsikt. Jag undrar varför man över huvud taget engagerar sig i att skriva insändare på insändare om inget alls. Förstår att dessa snart blir s.k nättroll. Tonen är inte alltid trevlig och rasismen flödar.

Facebookgrupper är generellt väldigt jobbiga. Jag är heligt trött på alla inlägg och bilder på hundar som badar, ungar som äter glass osv. Vad får folk att tro att någon annan än dom själva är intresserade. Däremot kan det vara ide att lägga ut om en fin prestation i lydnad eller ett agilityresultat. För hur kul är det att se en prick i vatten? Nej, facebook är överskattat som egotripp, tycker jag.

Känner att jag nog kommer att vara nedbäddad i morgon. Segt att bli sjuk nu när det är så fint väder. Men förkylningen har bestämt att så får det bli och då måste man lyda. Så då får jag jag ta några Ipren och mysa med dogsen hela dagen istället.

En av mina favoriter. Vackra vallmon!

Annonser