Vart…?

Den här veckan fösvann hur fort som helst. Vaknade i morse och kände att det var nog torsdag, eller var det rentav fredag? Ja, det ger sig, de flesta dagar ser ungefär lika ut i min värld. Förutom att jag mått rätt kass hela veckan brukar det inte vara någon större skillnad. Fast nu har jag lärt mig att man kan känna sig helt genomförkyld, med snuva, huvudvärk, halsont o hosta utan att vara det minsta sjuk. I måndags kunde jag nästan inte komma upp för trapporna på jobbet. Blev helt slut efter en halv trappa. Idag gick det lättare och till och med min chef sa att jag låter piggare. Så då är det kanske på väg åt rätt håll.

Nu borde jag hålla mig hemma och krya på mig i helgen. Men eftersom jag bevisligen inte är sjuk så får jag väl städa, måla, klippa gräs, klippa häcken, rensa ogräs, trimma Sweep, betsa trädgårdsbordet och allt annat som jag bara skjuter framför mig. Eller så struntar jag i allt ihop och åker ned till Falsterbo Horse Show. Vi får se vad det kan bli. Det ena utesluter inte det andra. Man kan hinna lite hit och lite dit. Det påminner mig om en låt från förr. ”…den går hit, den går dit, den går runt en liten bit. Den startar på ett kick, det är en makalös manick..” Michael B Tretow gjorde Professorn och Den makalösa manicken. En klar favorit på sin tid. (1985)

I eftermiddags åkte Zizi till ny familj och nya spårmarker. Jag hoppas att hon ska trivas där. Med skog runt knuten tror jag att hon får det toppen. Visst är det sorgligt på ett sätt, när hundarna flyttar, men hon får det bra. Vi önskar henne lycka till!

En bild på fina Zizi i solstolen och en på Sweep och Spirit som leker.

Trevlig helg alla!

Annonser