”Hann någon se….?”

Så kom det då äntligen regnet! Himlen har sett hotfull ut hela dagen. Eller som någon sa ’50 shades of grey’. Jo, något åt det hållet. Jag gick över gården på jobbet och det duggade så där härligt mjukt och soft. Jag älskar sådant regn. När du knappt blir blöt utan det känns mer som en smekning. Oj, nu blev jag visst lite patetisk, men ni fattar. Det slutade som vanligt strax efter att det börjat. Sedan regnade det lite mer hemma i Bårslöv när jag kom hem och det bildades till och med rännilar.

Lille taxen såg helt förvånad ut och jag kom på att han nog aldrig upplevt regn innan. Vi har ju inte haft något regn sedan han kom till mig i alla fall.

Haha, strax var det någon Bårslövsbo som skrev på Facebookgruppen. ”Var det någon som hann se att det regnade?” Och det är precis så, för det regnar bara ett par minuter och gör varken till eller från. Nu hoppades man på minst en dags regn, så att bönderna fått lite plåster på såren. Vi soldyrkare ska ju verkligen inte klaga på regn nu.

Någon av mina vänner sa att taxar piper jämnt. Det har jag också märkt, det är ett pip och gnissel, när saker inte är till belåtenhet. Tror jag ska döpa om Spirit till Pipen 😄. Taxar är väldigt utstuderade har jag märkt. Spirit vet precis vad han ska göra för stt få sin vilja igenom, annars piper han, eller skäller. Och ser (förstås) helt oförstående ut när jag reagerar på att han skäller inne.

Men… i morse var första natten som Spirit inte varit uppe . Nu lyckades han hålla sig hela natten 👍 Kanske är vi på väg mot en (snart) rumsren hund. Han blir 4 månader i morgon, så det är väl så dags. 😄 Fast med hans attityd får man nog vara glad om han blir rumsren den här sidan jul 😩

Mina rosor verkar må bra, trots torkan. Tror den heter HC Andersen. Köpte för ett par år sedan två Ingrid Bergman också. Men dom tuggade hundarna på och då gick de inte att rädda.

Annonser