Att minnas

En av mina absoluta favoritskådespelare, Robert Redford, har gått i pension. Säger han, själv, enligt media. Den nu 81-årige skådespelaren vill göra något annat efter 60 år. Det är han verkligen värd. Han har gett oss så mycket fin underhållning. För ni kommer säkert ihåg Butch Cassidy och Sundance Kid, Blåsningen, Våra bästa år, Alla presidentens män, Den store Gatsby, Mitt Afrika, Ett oanstädigt förslag, Mannen som kunde tala med hästar och Havana, för att bara nämna några jag direkt kom ihåg.

En annan gammal idol Elvis Presley spelades på bilradion idag. Inte så ofta nu för tiden. Vilken röst!! Det kommer aldrig att finnas någon som blir så bra, den rösten slår allt ❤️

Idag har vi varit väldigt produktiva. Redan kl 9 stod jag med bilen utanför Tippen, eller Returstationen heter det kanske numera. Sedan har vi hunnit en runda till Bruce skog för en kort promenad, varit inne i stan och köpt färg, grävt lite. Hade en ambition om att trimma på Sweep och börja måla ett plank. Men pga av viss risk för regn (det kan jag väl aldrig tro) så väntar jag med planket tills i morgon.

Åkte förbi ett ställe idag där det hände en förfärligt olycka igår. En drogpåverkad man körde på fel sida på en genomfartsled i utkanten av Helsingborg. Den är 2-filig med en ordentlig mur mellan körbanorna och därför 100km. Det är ju förfärligt att möta någon mötande på sin körbana. För många år sedan åkte jag och Eva Slättne på vägen mellan Hässleholm och Kristianstad när det kom en mötande bil på vår körbana. En dam mötte oss i hög fart, ivrigt viftande. Men Eva höll ut på kanten och det gick bra. Det fanns för många år sedan en dam som var lite känd för att ofta köra på fel körbana. Körde ibland förbi på E6 vid Helsingborg också minns jag. Det varnades ju på lokalradion varje gång. Men det går väl tyvärr illa en dag. Nyss var det stort larm här ute någonstans nära. Troligen E6, vid någon av på/avfarterna. När man bor så nära E6 hör man blåljusen komma från alla håll. Det är otäckt och känns i magen varje gång. Igår körde jag till Jönköping och tillbaks på E4, det var många som skulle hem efter sina semestrar. Men alla körde lugn och försiktigt.

Vi får se om det fina vädret fortsätter. Det har ju blivit lite svalare, men ändå skön sommartemperatur. Haha, på min Väder-app på mobilen stod att det var viss risk för regn mellan 18-19. Nu är klockan 18.30 och jag hör sakta droppar på trädgårdsbordet. Ett stilla 5-minuers duggregn kanske? Ja, allt är bättre än inget. Helsingborg lär ha fått 31 mm regn sedan i april. Det är verkligen inte mycket. Så det är väl att vänta en regning höst.

Nehej, får börja på trimningen av Sweep. På med en ljudbok och så går tiden hur fort som helst 😄

Full fart på vägen i Bruce skog. Vi hälsade på några kor och nyfikna kalvar på vägen. Spirit vill gärna in och leka…🤭

Annonser