Trädgårdsarbete

Fast klockan strax är 23 sitter jag ute i trädgården. Det är 25C, enligt termometern. Det är helt underbart!!! En sådan där underbar kväll som man bara önskar att alla kvällar var. Just nu är det helt ofattbart att ens tänka sig att det kan vara vitt på marken om om bara några månader. Så jag njuter av varje dag!!! Nu säger dom som vet, att det kan bli 34-35C i morgon. Ja, vi får se. Sommaren har lärt mig att jag tycker 25C är bättre än 35C, men jag klagar inte.

För någon vecka sedan bestämde jag att göra saker i 30 min pass. Det låter kanske inte klokt, men fungerar utmärkt för mig. Eftersom jag ofta tröttnar (fysikt och ibland psykiskt) efter ungefär den tiden. Så jag beslöt att göra en lista på vad som ska göras och så beta av den i 30 min pass. Man målar lite, gräver lite, städar lite. Visst allt kanske inte blir klart, men lite blir gjort och jag har inte tröttnat, utan kan göra olika saker hela tiden. Det är klart att jag inte klockar mig själv, utan kör på till orken tryter och gör då något annat. Det fungerar för mig och jag får mycket mer gjort. Även små vilopauser och hundpromenader där emellan 😄

Lek och bus på fälten idag. Spirit sprang efter och fångade bollen, medan Sweep springer runt runt, som en vallhund. Båda fick bra motion på en halvtimme.

Sedan har vi målat plank, grävt rabatter, trimmat, städat, slipat en vägg i hallen. Hinner så mycket. Till och med krattat i trädgården. Det kan ju låta konstigt. Men med en påhittig valp hamnar mycket ute i trädgården. Gärna något som går att ha sönder i mindre bitar. Vet ni hur många ‘bitar’ det blir av en halv toalettrulle? Många små vita tussar att kratta upp!! Skulle inte du till Norge? Jo, så var det tänkt, men det körde ihop sig som vanligt. Måste hoppa in på jobbet och Norge finns kvar. Så hinner jag fixa lite hemma också.

Fick hjälp med vakthållningen, medan jag målade plank (utanför bild). Som ni ser finns det mer kvar att gräva….och så lite bus på ängen.

Annonser