Ledig dag

Efter att ha jobbat duktigt med trädgården varje dag på min semester, tyckte jag att det var dags för en ”day off”, dvs en ledig dag.

Så strax efter 11 åkte hundarna och jag till Sofiero slott. Det visade sig att vi skulle få trevligt sällskap. För ovetandes om mitt slottsbesök, satt Cecilia och Nellie redan på tåget, med samma mål i sikte. Det var så roligt att träffas och gå runt parken tillsammans. Det är ofta hundägare i parken, men idag var det inte så många besökande och bara någon enstaka hund. Kul också att prata lite med de som jobbar i parken. Har sagt det förut, att jag brukar tacka personal som jobbar med saker som vi andra har glädje av. Om inte Sofieros personal jobbade med rabatterna, skulle vi inte ha något att njuta av i parken. Därför tycker jag att man gott kan tacka dom för det jobb de gör – för oss. Så blir de också glada över att få lite beröm.

Efter någon timme skildes våra vägar och vi åkte hem för lunch och vila, medan Cecilia och Nellie fortsatte runt i parken. Lille taxman var rätt trött och vi sov en stund (allihop) när vi kom hem. Tanken var att slipa och måla lite i hallen sedan. Men …. 😩🤪 …. det blev lite läsning av några tidningar som jag inte hunnit med – och så blev det dags för TV-kväll 😄.

Annonser