Regn o blåst

Ett ganska typiskt skånskt höstväder. Men vad gör väl lite regn? Eller ösregn, störtskurar, blåst, halv storm och hagel…. Nej, ingenting faktiskt. Allt utom snö är helt ok för mig. Och om vi får sådana somrar som den senaste, får det gärna regna varenda dag, resten av året. 😄😎🌂

Mitt jobb har varit ett ‘gungfly’ de senaste veckorna. Ingen ordning på någonting. Inga chefer på plats som kan ta beslut. Då blir jag oftast inblandad, ”…kan du fixa…?” Det är en stående fråga flera gånger varje dag. Mina kollegor verkar tro att jag är övernaturlig. Fast egentligen handlar det nog bara att få någon annan att göra jobbet, åt dom. I morgon ska det visst börja en ny administratör hos oss. Jag fick reda på det i går. Det kan ju bli intressant. Vem gör vad, typ?

Lille taxkillen Spirit växer. Om en vecka blir han redan 7 mån. Fortfarande väldigt snäll. Busig så klart och bär runt på saker han hittar. Mest hundfiltar från korgarna, som bärs ut. Sedan bärs det åt andra hållet, då pinnar och grenar bärs in och läggs i korgarna. Tokig tax! 😄 Han kan inte hoppa så högt att han kommer upp i soffan eller sängen. Vilket ju är ganska praktiskt. Men ibland lyfter jag upp honom så att han får ligga i sängen en stund, medan jag tittar på TV. Då brukar han bädda runt lite innan han ‘snuttar’ på täcket och så somnar han. När det är dags att släcka får han sova i sin korg, som står nedanför sängen. Sweep gör som han vill och oftast sover vid fotändan på sängen. Mina härliga killar!

Någon har det gott!
Annonser